KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Strona główna

Informuję, że na mocy Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 marca 2020 r. w sprawie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19 (Dz. U. 2020 poz. 410 ze zmianami z dn. 30 kwietnia 2020 r. Dz. U. 2020, poz. 780) od dnia 4. maja 2020r. Powiatowa Poradnia Psychologiczno – Pedagogiczna w Opatówku wykonuje swoje zadania statutowe, czyli prowadzi diagnozy, terapie, konsultacje i porady.

Na czas pandemii zawieszona jest terapia Biofeedback, a także warsztaty grupowe.

Sekretariat Poradni pracuje w godzinach od 7:30 do 15:30.

Proszę jednocześnie o zastosowanie się do następujących wytycznych podczas wizyt w Poradni, co ma na celu zminimalizowanie ryzyka zakażenia koronawirusem SARS-CoV-2.

Prosimy o:

  • noszenie jednorazowych rękawiczek,
  • używanie maseczki zasłaniającej usta i nos, zarówno przez dziecko od lat 4, jak i opiekuna,
  • dezynfekcję rąk w miejscu do tego wyznaczonym, czyli przy wejściu do Poradni,
  • w trakcie wizyty dziecku może towarzyszyć jeden opiekun,
  • przybycie na konkretnie określoną godzinę (nie wcześniej),
  • na badanie dziecko powinno zabrać ze sobą własne przybory szkolne (długopis, ołówek, kredki, gumkę, linijkę).

UWAGA!

W przypadku wystąpienia niepokojących objawów sugerujących zakażenie koronawirusem należy pozostać w domu, skontaktować się telefonicznie ze stacją sanitarno-epidemiologiczną, oddziałem zakaźnym oraz naszą Poradnią w celu przełożenia umówionej wizyty.


 

Powiatowa Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna

Dane teleadresowe:

ul. Parkowa 1

62-860 Opatówek

tel: 62 752 94 47

fax: 62 752 94 47

e-mail: poradnia@powiat.kalisz.pl

link do strony www: http://poradnia.powiat.kalisz.pl


NIP: 968-09-87-115

REGON: 397987482

Konto bankowe: 35 1560 0013 2007 1632 2000 0001

Podmiot udostępniający informację:
Powiatowa Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Opatówku
odpowiada: Daria Jurek
data: 06-05-2020
wytworzył: Daria Jurek
data: 06-05-2020
data: 06-05-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 06-05-2020 - Edycja treści
  • 27-04-2020 - Edycja treści
  • 14-04-2020 - Edycja treści
  • 06-04-2020 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1768